Een zetje voor het nieuwe jaar: Plannen & Starten

Gepubliceerd op 25/05/2016 in Nationale activiteiten door FOS Beheer. Deel

We zetten je alvast even op weg voor het nieuwe scoutsjaar 2016-17. Hieronder kan je de belangrijkste nationale scouts-data terugvinden. Deze kalender kan je gebruiken om je nieuwe jaar te plannen.

In juni ontvangt bovendien elke eenheid via 1 (A)EL het plan- en startpakket van FOS Open Scouting. Dit pakket zit boordevol informatie en nuttig tips om het nieuwe jaar met te starten. We sturen bovendien ook het nieuwe ledenwervingsmateriaal op. Zo kan je in de zomer al promo voeren en nieuwe leden aanspreken met het 'Wild van FOS'-promomateriaal. Elke eenheid krijgt bovendien van ons ook wat gratis promo-goodies!

Ook de andere leiding en de nieuwe leiding ontvangen eind augustus-begin september hun pakketje met informatie.

Klaar om te plannen?

Werk digitaal met de Google Agenda versie, en importeer gewoon alles rechtstreeks in je eigen agenda.

Of download de pdf met de nationale activiteitenkalender. Wachten tot je het plan- en startpakket met een reuze kalender ontvangt is ook een optie.

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Volg het laatste FOS-nieuws

Schrijf je in op onze rss feed