Algemene Vergadering FOS Open Scouting vzw

Gepubliceerd op 31/10/2016 in Nationale activiteiten door FOS Beheer. Deel

Op donderdagavond 17 november houden we onze eerste Algemene Vergadering van dit werkjaar om 19u30 in Gent. We besteden op deze AV vooral aandacht aan onze nabije toekomstplannen (goedkeuring meerjarenplan 2018-2021). Van elke eenheid kunnen er zich 3 eenheidsafgevaardigden (met stemrecht) zich inschrijven  via dit formulier.

Elke eenheid dient in Keeo aan te duiden welke drie scouts & gidsen (leden van de eenheidsraad) op de AV zullen stemmen voor hun eenheid (bezorg hen de functie 'eenheidsafgevaardigde AV', ook te vinden onder de codes EAV1, EAV2 en EAV3). Een officiële uitnodiging valt begin november bij hen in de bus.
Ook andere leid(st)ers van FOS Open Scouting zijn uiteraard welkom, maar dan om te luisteren zonder stemrecht.

Bestelling Shop?

Heb je nog een bestelling voor de FOS-Shop? Plaats deze dan via de online FOS-Shop voor 15/11 en wij zorgen ervoor dat je ze kan ophalen tijdens de AV.

• 19u00 onhtaal & 19u30 start AV
  • 22u30/45 einde AV
  • Locatie: In het Koninklijk Atheneum, Voskenslaan 60, Gent (achterkant Sint-Pietersstation
  • Inschrijvingen: via dit formulier (en bij voorkeur voor 10 november)