×
Let op: Om de gebruikservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Keeo

Onze online ledenadministratie

Ons online platform voor de ledenadministratie 'KEEO' kreeg zijn naam uit het befaamde beververhaal waarin deze bever (Keeo dus) de communicatie voert tussen mens en bevers zodat een goede samenwerking mogelijk is. Keeo is in de digitale wereld van FOS Open Scouting daarom de tool waarmee de eenheden met de nationale koepel communiceren in het kader van de ledenadministratie.

Je vraagt je nu af: “Hoe kan ik Keeo bezoeken? Waar is dat coole platform?”

Wel, je kan dit enkel indien je een login hebt. Sinds 2014 kunnen deze door ieder lid met 'eenheid-schrijfrechten' aan andere leden van de eenheid worden toegekend. Wil jij als takleider ook een login voor Keeo, vraag aan jouw eenheidsleid(st)er om er jou één te bezorgen.

Wat kan Keeo?

Meer dan je denkt! Zie hier de bundel die werd uitgedeeld op de Infovoormiddag eenheidsondersteuning van 13/09/2014. Daarnaast zijn er ook enkele youtubefilmpjes die jou verder op weg kunnen helpen. De basisinformatie vind je ook steeds terug in onze Admibundel.

Keeo zit ook op Facebook. Heb je vraagjes, dan mag je ze steeds via deze facebookpagina stellen.

Hou ook de tips op het Keeo-dashboard in het oog!

Het scoutsjaar begint steeds met een massa aan nieuwe en oude informatie die je moet controleren, verwerken en aanpassen. Keeo is er om structuur te brengen in deze chaos. Deze handige checklist helpt je op weg.

Functies?

In de flyer wordt verwezen naar functies van de leden. Er zijn 3 'soorten' functies die als FOS-functie in Keeo staan. Deze werden opgelijst in drie rubrieken zodat je met de flyer aan de slag kan:

  1. Functies voor takken en hun leiding
  2. Ondersteunende functies
  3. Nationale functies

Je kan alle functies hier vinden.


FOS Open Scouting online

Thuis in de virtuele wereld. Je kan ons vinden op …

 

WOSM

WOSMWorld Organization of the Scout Movement, de wereldbeweging opgericht door Lord Baden-Powell. 
Meer over WOSM

WAGGGS

WAGGGSWorld Association for Girl Guides and Girl Scouts, de wereldbeweging opgericht door Lady Powell. 
Meer over WAGGGS

Met de steun van

FOS-Shop

De winkel voor al je FOS-basics van uniform tot gamel, maar ook met buitenleven-must-have’s in de rekken. Open op woensdag (14-18u)!

Ga naar de shop