Senior City Explorer

SENCITEX

Vorig jaar stond Senior City Explorer volledig terug in Lokeren. De Boekaniers wonnen en De Wouw toonde zich van hun meest creatieve en strijdvaardige kant. Had je er niet genoeg van? Geen probleem, want ook dit jaar steekt onze vrijwilligersploeg een heus spel voor seniors en seniormoderators in elkaar. De locatie blijft opnieuw nog even geheim, maar we kunnen alvast volgende datum meegeven: 16 maart 2019.

Vorig jaar

• Wil je eens zien wat de eenheden deden tijdens het voorspel? Ga dan naar deze Facebookpagina
  • Foto's van de vorige editie vind je terug in dit album

Met de steun van