×
Let op: Om de gebruikservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Saamdagen

In 2016 stond Saamdagen volledig in het teken van ons 50jarig bestaan. Het was een legendarische GOLDEN edition vol plezier, glitter activiteiten, glans optredens en shiny happy people. Heb je al heimwee of kijk je stiekem ook super hard uit naar de volgende editie? Neem dan vlug een kijkje naar de zalige video-verslagen van vorige jaren (onderaan de pagina) of neem een duik in het foto-album!

 

Saamwatte? 

Saamdagen is het startweekend voor alle FOS-leid(st)ers. het laatste volledige weekend van september geeft de leiding van FOS Open Scouting een lap op het nieuwe scoutsjaar. Ook dit jaar willen we onze leiding in de watten leggen met impulsen, sfeer, spel & vriendschap als sleutelwoorden. En dat doen we uiteraard steeds aan de hand van een geweldig programma:

  • Vrijdagavond: onthaal, tent opzetten, kampvuur, een leuke inloopactiviteit
  • Zaterdag: je stramme spieren loswerken, workshops vol fun en inhoud, een spannend massaspel,  speech van de enige echt FV, kick-ass optreden, explosieve fuif,  gezellig kampvuur, ...
  • Zondag:  rustig wakker worden, heerlijke brunch, marktje vol interessante infostandjes en gadgets, scoutsmappen afhalen, spelleke spelen, gezellig afsluiten, gezamenlijk opruimen en dan terug naar huisFOS Open Scouting online

Thuis in de virtuele wereld. Je kan ons vinden op …

 

WOSM

WOSMWorld Organization of the Scout Movement, de wereldbeweging opgericht door Lord Baden-Powell. 
Meer over WOSM

WAGGGS

WAGGGSWorld Association for Girl Guides and Girl Scouts, de wereldbeweging opgericht door Lady Powell. 
Meer over WAGGGS

FOSwiki

De FOSwiki is onze online kenniskoekentrommel: vol lekkers om van te eten, maar waar je ook je eigen kennis kwijt kan.
Ga naar de FOSwiki

FOS-Shop

De winkel voor al je FOS-basics van uniform tot gamel, maar ook met buitenleven-must-have’s in de rekken. Open op woensdag (14-18u)!

Ga naar de shop