VIT-dag

Op 02/04/2017

WIE

Ben je leiding en/of instructeur in een seascouts? Gemotiveerd? Geef je steeds het beste van jezelf? Dan is de VIT-dag iets voor jou!

WAT

Wil je graag wat tips en tricks te weten komen om kinderen op een leuke en goede manier te leren zeilen? Of wil je zélf het water op om elkaar te leren kennen en ervaringen uit te wisselen?!? Dan ben je van harte uitgenodigd.

Van alle instructeurs op Zeilcursus Stilstaand Water wordt hun aanwezigheid verwacht. 's Avonds sluiten we gezellig af met een bbq en trekken we zeilcursus stilstaand water 2017 officieel in gang.

Waar en wannneer

Er werden geen foto's gevonden.

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond