Roeicursus Stilstaand Water

Roeicursus Stilstaand Water

BEGINNERS

•     WANNEER? 30-01/10/2016
  •     WAT? Tijdens deze 2-daagse leer je roeien, roeibevelen begrijpen, leer je hoe een roeiboot in elkaar zit en wordt je een expert in eenvoudige knopen leggen.
  •     WIE? Alle seascoutsleden binnen FOS Open Scouting vanaf het eerste middelbaar
  •     LOCATIE? 2de FOS Oostende

GEVORDERDEN

•     WANNEER?  30-01/10/2016
  •     WAT?   Hier leer je het bevel voeren over een roeiboot, je ontwikkelt meer inzicht en leert naast lijnwerpen alle veel gebruikte knopen leggen.
  •     WIE?  Alle seascoutsleden binnen FOS Open Scouting vanaf het eerste middelbaar die reeds een roeicursus stilstaand (beginners) op zak hebben.
  •     LOCATIE? 2de FOS Oostende

Inschrijven via http://vloot.fos.be/

Er werden geen foto's gevonden.

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond