Reflectiemoment

Op 30/09/2018

Het behalen van een attest binnen de nieuwe regelgeving bestaat uit drie stappen: een theoretisch luik van 50u, een stage van 50u en tot slot een reflectiemoment van 4u. Deze drie stappen MOET je binnen een termijn van drie jaar doorlopen hebben.

WIE

Heb je deelgenomen aan een traject animator of hoofdanimator na 1 oktober 2015 en je stage van 50u doorlopen? Dan hoef je nog maar 1 stap uit te voeren om je attest te behalen en dat is deelnemen aan een reflectiemoment.

WAT

We blikken terug naar je traject, leggen nog eens de link tussen theorie en praktijk, delen ervaringen en succesmomenten en zoeken samen naar oplossingen voor knelpunten. Wanneer je een positieve evaluatie krijgt, keer je met het attest teurg naar huis. FEEST! De eenheidsleid(st)er wordt van het behaalde attest op de hoogte gebracht.

WAAR EN WANNEER

Wanneer:

• 30 september 2018 van 10u - 14u op Saamdagen (het is mogelijk om je enkel in te schrijven voor het reflectiemoment).

INSCHRIJVEN

Er werden geen foto's gevonden.

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Met de steun van