Reflectiemoment Saamdagen 2017

Op 24/09/2017 door FOS Nationaal

Het behalen van een attest binnen de nieuwe regelgeving bestaat uit drie stappen: een theoretisch luik van 50u, een stage van 50u en tot slot een reflectiemoment van 4u. Deze drie stappen MOET je binnen een termijn van drie jaar doorlopen hebben.

WIE

Heb je deelgenomen aan een traject animator of hoofdanimator bij Fos Open scouting en je stage van 50u doorlopen? Dan hoef je nog maar 1 stap uit te voeren om je attest te behalen en dat is deelnemen aan een reflectiemoment.

WAT

We blikken terug naar je traject, leggen nog eens de link tussen theorie en praktijk, delen ervaringen en succesmomenten en zoeken samen naar oplossingen voor knelpunten. Wanneer je een positieve evaluatie krijgt, keer je met het attest teurg naar huis. FEEST! De eenheidsleid(st)er wordt van het behaalde attest op de hoogte gebracht.

WAAR EN WANNEER

• Wanneer: zondag 24 september van 10u - 14u
  • Waar: Herentals (op het terrein van Saamdagen)

INSCHRIJVEN EN BETALEN

We geven de keuze aan deelnemers om zich:

• ofwel ben je reeds ingeschreven voor saamdagen
  • ofwel enkel en alleen voor het reflectiemoment op zondag. Dat kan via deze pagina.

Er worden geen andere aankomst- en vertrektijden toegelaten.

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

FOSMOZZ