Ontbijtbuffet

Op 26/03/2017 door 157e FOS de Ouistiti's

Op zondag 26 maart 2017 houden De Ouistiti's een Ontbijtbuffet! Kom naar het Vesaliusinstituut (Ninovestraat 169 te Ronse) en geniet van een lekker ontbijt. * Versgeperst fruitsap, koffie, thee & warme chocolademelk * Een uitgebreid assortiment aan ontbijtkoeken & brood * Roer- en spiegeleitjes & spek * Gerookte zalm, Italiaanse charcuterie, kazen, confituur & choco * Vers fruit & Yoghurt... Prijzen: - Volwassenen: 12 €/PP - Kinderen tot 12 jaar: 7 €/PP Kaarten te verkrijgen via Impala (Tina) in de bar van ons lokaal, via tina.reygaert@hotmail.com of via 0477/445222 (na 17u00). Reserveer tijdig uw tafel!

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

Algemene Vergadering