iScout

Op 04/03/2017 door FOS Nationaal

iScout is een online wereldreis die je voert langs creatieve doe-opdrachten en uitdagende reisvragen over culturen, landen en plaatsen op deze aarde. Je neemt het hierbij op tegen de klok én tegen scoutsgroepen uit andere landen. Dit online avontuur speelt zich af tussen 19u en 23u 's avonds.

Vorig jaar namen zo'n 7000 scouts hieraan deel, verdeeld over 33 groepen uit 20 landen. In 2017 is FOS Open Scouting ook present! Op zoek naar meer informatie? Neem dan alvast een kijkje op de website of stuur een mail naar internationaal@fos.be.

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

Intercamp 2011 (België)