Internationaal café

Op 28/10/2017 door FOS Nationaal

Een heuse info-avond voor alle seniors die op buitenlands kamp willen gaan!

Wat?

Ben je van plan om met je tak op buitenlands kamp te gaan? Wil je eens iets anders, iets zotter, iets interessanter of iets gedurfder dan vorige jaren? Of wil je graag eens deelnemen aan een internationaal kamp? Dan heeft onze werkgroep buitenlandse kampen de perfecte avond voor jou!

Het internationaal café is een informele avond, jawel op café! Met gastsprekers, leiding die net naar het buitenland ging, infostandjes en wat lekkers om te drinken, geven we je voldoende prikkels en ideeën om een onvergetelijk kamp te plannen. Die avond heb je tegelijk ook de mogelijkheid om met andere geïnteresseerden te praten en wie weet bloeit daar misschien wel iets uit!

Praktisch:

• Wanneer? Zaterdag 28 oktober (’s avonds)
  • Waar? Gent (exacte locatie volgt later)
  • Voor wie? Alle seniors en seniormoderators van FOS Open Scouting

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

Zeilcursus stilstaand water