Infoavond eenheidsondersteuning

Op 09/09/2017 door FOS Nationaal

Een avond boordevol workshops en infosessies, waar je van 18u tot 22u vrij kan in- en uitstappen. We mikken vooral op de doelgroep van EL's en AEL's. De nationaal vrijwilligers & stafmedewerkers stellen met plezier het aanbod van FOS Nationaal aan je voor. Klik hier voor meer info en om je gratis in te schrijven.

Op deze zaterdagavond kan je kiezen uit 16 heel korte workshops waarbij we je haarfijn uitleggen hoe FOS Open Scouting of een andere organisatie je kan ondersteunen bij jouw taken in de eenheid.

Op deze plek kan je meer lezen. Je gratis inschrijven doe je via dit formulier.

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

JOTA JOTI