Grote Raad Brugge

Op 06/05/2017 door FOS Nationaal

Om de twee jaar nodigt FOS Open Scouting alle leid(st)ers uit om hun mening te geven over de gang van zaken. Het toppunt van inspraak!  Zo bepalen we samen de richting voor scouting.

Je bent welkom in Leuven, Gent of Brugge om een nieuw jaarthema uit te werken en/of om de visie op seniors scherp te stellen. Een zaterdagavond met andere scouts tot nieuwe ideeën komen en nadien gezellig iets drinken dus.De Algemene Vergadering van 17 mei kiest dan uit de voorstellen die gemaakt zijn.

Je bent welkom in Brugge in de HoWest, vlakbij het station! We starten om 19u en ronden daar af tegen 22u.

Ben jij er ook bij? Schrijf je hier in.

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten