Grote Raad

Op 26/11/2010 door FOS Nationaal

De Grote Raad is het grootste inspraakorgaan van FOS Open Scouting. Om de drie jaar steekt de leiding de koppen bij elkaar. Dit jaar zijn 'de pedagogische doelstellingen per tak' het onderwerp!

Meer informatie vind je op de pagina's van de Grote Raad, onder Activiteiten. Of klik gewoon op het icoon van de Grote Raad dat je links ziet staan! PRAKTISCHE INFO Datum: vrijdagavond 26 november 2010 Startuur: Om 20u gaat de Grote Raad van start, maar de deuren gaan open vanaf 19u30 zodat je nog wat kan bijpraten vooraf. einduur: 22u30 Waar: lokalen 191e FOS de Reiger, Sneppebruggestraat 6, 9000 Gent Wie: Uiteraard zijn alle leid(st)ers van FOS Open Scouting welkom, maar we hopen dat er per eenheid toch een of twee vertegenwoordigers zijn per tak. Zo krijgen we een representatief beeld van de FOS-leid(st)ers. INSCHRIJVEN Inschrijven doe je langs deze weg. Klik op de tab Inschrijven hierboven.

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

EL-Netwerk, Oost-Vlaanderen