Begeleid je eenheid met TRAVO - Cursus (A)EL

Van 25/11/2017 tot 26/11/2017 door FOS Nationaal

WIE

Je bent (assistent-)eenheidsleid(st)er, en dat blijkt geen sinecure. Je wordt geconfronteerd met een waaier aan verantwoordelijkheden en jij staat aan het roer van je eenheid. Zo een taak vergt nu eenmaal enkele specifieke vaardigheden. Op Cursus Eenheidsleidiing vertel jij je verhaal, en toetst het aan dat van anderen. Je krijgt zicht op het kader, het groter geheel, en ontvangt inzichten en impulsen aan de lopende band.
Of je nog maar pas in de eenheidsleiding zit of al enkele jaren op de teller hebt staan, maakt niet uit. Iedereen is welkom.

WAT

Ontwikkel je eenheidsnetwerk!
Netwerken uitbouwen en leren gebruiken.

Stuur je team aan!
Motiveren van je leidersploeg, hoe ga je ermee om?

Behoud het overzicht!
Veel taken berusten bij de EL, hoe houd je overzicht en hoe delegeer je?

Wissel uit en creëer kansen!
Uitwisselen van ervaringen, wijsheden en bevindingen.

Plan de toekomst!
Leren plannen over lange termijn en een goed overzicht houden.

WAAR EN WANNEER

• 25 november (ca 20u) - 26 november (ca 18u)
  • Locatie: Moerkensheide, De Pinte
  • Kostprijs: €21

INSCHRIJVEN EN BETALEN

Inschrijven doe je via deze website (of eventueel via travo@fos.be)
Deelnemen kost je 21euro en dit betaal je nadat je een bevestiging hebt gekregen van je inschrijving. Na de cursus ontvang je een bewijs van deelname, waarmee je bij je gemeentelijke jeugddienst (een deel van) je deelnamegeld terugkrijgt.

ATTEST

Aan Cursus Eenheidsleiding is geen attest verbonden. Je ontvangt wel een deelnamebewijs, waarmee je mogelijk (een deel van) je cursusgeld terugkrijgt van je gemeentelijke jeugddienst

Om je in te schrijven voor een activiteit of vorming moet je aangemeld zijn.

Heb je nog geen account? Registreer je.

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

Scout it Out