(A)EL-netwerk Vlaams-Brabant/Brussel/Limburg

Op 29/03/2017 door FOS Nationaal

Iedereen is welkom vanaf 19u30 om bij Hermes te praten met je collega-(A)ELs.

Enkele avonden per jaar proberen we regionaal ELs en AELs bijeen te brengen. Zo kan je met elkaar kennismaken en van gedachten wisselen Je bent vrij om in je eigen of in een andere provincie aan te sluiten. Alle ELs en AELs ontvangen enkele weken vooraf meer (praktische) info in hun mailbox. Voor al je (dringende) vragen als (A)EL kan je bij wim@fos.be terecht!

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten